Hightech kiegészítők

Kiegészítő High-tech elemek

Emlékezetés és látványos High-Tech kiegészítőkkel tűnhet ki a tömegből nálunk épített standjával!

VIDEÓ FAL | LED FAL | VIDEO WALL

A nagyméretű LED / videó falak és a digitális rendezvény kijelzők innovatív módon biztosítják a tartalom közvetítését, szemet gyönyörködtető és emlékezetes megjelenítését.
LED-képernyő szinte korlátlan szabadságot kínál, a képernyő bármilyen alakú és nagyságú kialakításához. A videófalak nagy felbontású képekkel, élénk grafikákkal, éles animációkkal és teljes mozgású videóval vakítják el a közönséget. Interaktív óriás- kijelzők: a nagy-képernyős megoldásainkkal még több élmény kerülhet az eseményre.
Instagram vagy Twitter hírfolyam, nagy-képernyős élő képfolyam, szavazás, szponzor animációk, program tábla, stb.
Tartalom-előállító és tervező csapatunk segít Önnek egyedi és emlékezetes üzenet kidolgozásában a közönség számára, hogy maximalizálja a videófal hatását.

Átlátszó led fal

Nagy felbontású, rejtett kábelezésű, fizikai 8mm-es transzparens LED-fal, bérlési konstrukcióban 1,5*1m es függeszthető modul, 80%-os átlátszósággal. Hologram hatású, különleges és meghökkentő látvány, mellyel standja igazán emlékezetessé tehető! Függeszthető, és színpadra is állítható, hátulról világítható.

Hatalmas fényerejének köszönhetően erős megvilágítás mellett is tökéletesen látható, kiváló reklámfelület!

Ködvetítés

2,2 méter széles, teljesen száraz technológia. Bármilyen beltérben használható ahol a belmagasság legalább 3,5 méter. Igazán lenyűgöző technológia, hiszen a vendégek a az animált logón, videón keresztül tudnak belépni a helyszínre, még huzatos helyen is kellően jó képminőséget biztosít. Az animációk elkészítésében is segítséget tudunk nyújtani.

Digitális LED szalag

Vezérelhetó digitális RGB LED dekoráció kiállítási standokhoz és állandó installációs elemként egyaránt használható. Egy speciális szoftver segítségével minden egyes led pixel külön programozható. Felhasználási területek: szőnyeg mellé futófény, egyedi gyártású stand kiegészítő eleme, egyéb látványtechnikával történő kombinálás.

Mozgófejes intelligens lámpák

Különböző igények szerint egyedi vagy tipus installációs standját kiegészíthetjük látványos fényeffektet nyújtó robotlámpákkal. Logóvetítésre használható jellemzően.

Digitális kirakat

Egyedi különleges megoldás termékei bemutatására. Egy átlátszó 47”-os „TV” szolgál vetítési felületként, melyen 3D-s animációk segítségével igazi hologram-hatás érhető el, Full HD felbontásban. Az üveg mögé bármilyen termék elhelyezhető, és ilyen módon látványosan bemutatható a tulajdonságai, az adatlapja, vagy pedig az animált logó is. Egyedi gyártású standok felejthetetlen kiegészítője lehet.

HyperVSN Hologram

A Hypervsn eszköz lehetővé teszi, hogy 3D videók/elemek lebegjenek a levegőben, és a nézők úgy érzékeljék, mint egy magasfelbontású hologram.

A négy forgó szárnyon elhelyezett ledek által megjelenített 3D kép olyan hatást kelt mintha az „lebegne a levegőben”. Ezáltal az emberi szem számára holografikus képként tűnhet.

Ez a megoldás egy önálló Projektorból és egy saját Tartalomkezelő Szoftverből áll. Számos helyen elhelyezhető, vezeték nélküli kapcsolat által csatlakoztatható és távolról irányítható. Több Hypervsn telepítése esetén a tartalom szinkronizálható és ezáltal egy nagy lenyűgöző hologramot létrehozva.

3D Holografikus Display

3D holografikus display, új innovatív és egyedi termékbemutatási elhelyezési lehetőséget biztosít, melyet igényesen standja látványvilágához igazítunk. A 3D holografikus display segítségével aktivizálható, bevonható a közönség. Telefon segítségével interakció hozható létre a 3D grafikával.
A display magas minőségű üveg optikával van ellátva, mely fokozza a 3D megjelenítést.
Szinkronizáció segítségével akár több display is összekapcsolható, így az animáció egyikből a másikba folyhat. A 3D hologram displayen belül termékek is elhelyezhetőek, mely a 3D animáció aktív részese lehet. A display kulccsal elzárható.

Virtuális valóság

Tegye emlékezetessé standját ügyfelei számára hamisíthatatlan VR-élménnyel! A virtuális valóság technológia segítségével egy másik világban találhatjuk magunkat. Nem csak a standon lévő VR eszközök beszerzésében/bérlésében tudunk segítséget nyújtani, hanem egyedi, saját cégére szabott VR élmények/prezentációk elkészítésében is!

3D Mapping

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje ajánlatunkat!

Tovább