Standaktivitás

DIGITÁLIS ÉLMÉNYFAL | DIGITAL WALL

Rendezvények és promóciós kampányok alkalmával gyors és könnyű módot biztosít a résztvevők figyelem felhívására, az információk átadására.
A digitális fal számos funkcióval rendelkezik az innovatív megoldásoknak és a csúcstechnológiás multi-touch technológiának köszönhetően, több ember is használhatja egy időben.
Ez a multimédiás eszköz szórakoztató és emlékezetes módszer az információk átadására. Kreatív szórakozás, amely integrálja a résztvevőket.
A digitális fal egy intuitív, interaktív multimédiás eszköz, mely tartós és könnyen kezelhető.
Az animációkat, játékokat a vállalatra vagy a termékre, kívánt tematikára vagy az adott rendezvényre szabjuk és egyedi játékokat is készítünk.
Garantáljuk a vonzó és ötletes megoldásokat.

DIGITÁLIS SZERENCSEKERÉK | DIGITAL FORTUNA WHEEL

Kiállításokon, rendezvényeken mindmáig a legnépszerűbb promóciós eszköz, a szerencsekerék.
Digitális változatában - a meglévő alap játék-koncepciói mellett - a tartalmat és a megjelenítést saját igényre vagy az esemény
koncepciójára tudjuk szabni egyedi animációk, effektek, képek használatával. Vonzó és innovatív multitouch technológiával felszerelve.
Tartalom-előállító és tervező csapatunk segít Önnek egyedi és emlékezetes üzenet kidolgozásában az érdeklődök számára,
hogy maximalizálja a „Szerencsekerék” hatását. Szórakoztató jellege mellett komoly reklámértékkel is bír.

INTERAKTÍV KIRAKAT | OKOS ÜVEG

„Touch screen” fólia - „A jövő kirakata” - Interaktív kirakat, "okos üveg".
Az interaktív kirakati reklám - "okos üveg" - hihetetlenül figyelemfelkeltő hatású eszköz, remek lehetőség egy kiállításon, ahol mindenki a vendég figyelméért versenyez. Mindenki azt keresi, hogy honnan érkeznek a képek az üvegre és hogyan működik.
A „Touch screen” fólia egy üvegfelületre ragasztható (öntapadós), érzékelőkkel ellátott, érintésre reagáló interaktív fólia.
Ez a technológia lehetőséget nyújt arra, hogy bármilyen üvegfelületből számítógépet, interaktív kirakatot varázsoljunk.
Magyarországon még kevésbé ismert reklámeszköz az interaktív kirakat. Különlegessége abból adódik, hogy az utcára néző kirakatüveg felületének megérintése után, az ügyfél saját maga szörfözhet az információk között.
Az interaktív kirakatnak nincs méretbeli kötöttsége, így jóval nagyobb méretű vetítő felület érhető így el, mint a hagyományos televíziókkal.
Tartalom-előállító és tervező csapatunk segít Önnek egyedi és emlékezetes üzenet kidolgozásában, így maximalizáljuk az interaktív felület hatását az érdeklődők számára.

INTERAKTÍV PADLÓ | INTERACTIVE FLOOR

Az iFloor (valamint az iWall, iBar - interaktív sáv, iTable - interaktív asztal) egy innovatív prezentációs megoldás, amely egy kiválasztott síkon - padlón, falon, asztalon - jelenik meg.
Ez a technológia egy gesztuskövető platform, végtelen marketing lehetőséggel bír látványos interaktív játékaival.
Közel 30 effekt, brandingelhető - az animációkat a megrendelői igényekhez tudjuk igazítani.
Megoldásaink által, egy olyan lélegzetelállító és magával ragadó interaktív élményt nyújtó felület jön létre, mely azt az érzést kelti a látogatóban, mintha a játék szereplőjévé válna.

KINECT KVÍZ | KINECT QUIZ

A kinect kvíz egy csúcstechnológiás program, módszer, amely egyben egy szórakoztató játék is.
Fejlesztő csapatunkkal mindég egyedi játékokat készítünk és programozunk az adott eseményre, promócióra, figyelembe véve a kinetikus rendszerek lehetőségeit. A kinetikus érzékelőknek köszönhetően, mozdulatokkal vagy testmozgásokkal vezérelhetjük a játékot.
A tartalmakkal való interakció szem előtt tartásával vonzza be a résztvevőket, remek program rendezvények, kiállítási standok színesebbé tételére.

VARÁZSLATOS TÜKÖR FOTÓ-AUTOMATA | MAGIC MIRROR

A Magic Mirror egy exkluzív fotóautomata, amely egyben egy innovatív szórakoztató multimédiás eszköz is. A vendégek egy interaktív beszélő tükörrel találkozhatnak. Standaktivitás fokozására, érdeklődők bevonására. Az érintőképernyős tükör felületén, vicces feliratokat, animációkat és gif-ek is elhelyezhetünk.
A fotógép folyamatosan aktivitásra ösztönzi a vendégeket, így a fotózás során egy különleges élményben lesz részük.
Az elkészült fényképek azonnal kinyomtathatóak, megoszthatóak a közösségi médiában, avagy elhelyezhetőek egy speciális fotófalon.
A berendezés teljes mértékben brandingelhető.

INTERAKTÍV "OKOS" ASZTAL | TOUCH GAME TABLE

A többfunkciós érintőképernyős asztalok lehetővé teszik a termékek és ötletek innovatív bemutatását.
Az interaktív multimédiás asztalok kíváncsivá teszik a vendégeket, cselekvésre inspirálják őket, kellemes és szokatlan módon nyújtnak információt és szórakozást. Kiváló megoldást kínálnak expokon, kongresszusokon és promóciós rendezvényeken a kapcsolatépítésre.
Felhasználhatóak oktatásra, szórakoztatásra, prezentációra. Felhasználói adatgyűjtés is lehetséges. A multi-touch technológiának köszönhetően, az érintőtáblát egy időben több ember is használhatja egyszerre.
Segítséget nyújtunk abban, hogy az Ön tartalma interaktívvá váljon. Saját márkajelzés, céglogó, egyedi animációk és effektek megjelenítésére van lehetőség. Szakembereink biztosítják elképzeléseinek megvalósulását.

VIRTUÁLIS ÖLTÖZŐ | VIRTUAL DRESSING ROOM

A virtuális öltöző igazán innovatív szórakoztató berendezés, amely promóciós célokra is kiváló megoldás. A mozgás-vezérelt technológia segítségével a vendégek különféle ruhadarabokat, vicces jelmezeket próbálhatnak fel – virtuálisan. Saját márkajelzés, céglogó megjelenítése az alkotásokon.
A próba végeztével a virtuális öltözködés meg is örökíthető, Közösségi média, e-mail és QR-kód megosztási lehetőség.
Egyedi ruhadarabok és kiegészítők tervezésével és alkalmazásával a program remek lehetőséget kínál promócióra, marketing célokra. A program saját applikációval is alkalmazható!

VIRTUÁLIS VALÓSÁG | VIRTUAL REALITY

A jövő a szemed előtt pereg! A virtuális valóság térhódításával a rendezvényi VR programok látványos, izgalmas színfoltjai bármilyen eseménynek.
A virtual reality (VR) egyre népszerűbb szórakozási lehetőség, mely segítségével hihetetlen világokba léphetünk be és hihetetlen dolgoknak lehetünk a részesei. Kitelepülő standjainkon a legmodernebb eszközökkel és a legnépszerűbb VR játékokkal biztosítjuk a résztvevők szórakoztatását, legyen szó akár tizenöt vagy épp négyezer főről. Lehetséges a virtuális stand brandingelése, felhasználói adatok gyűjtése.
Csúcstechnológiás virtuális eszközeinkkel és látványos installációval, bármilyen tematikájú rendezvényre van megfelelő ajánlatunk.
A szabad játék lehetősége mellett, kínálunk multiplayer programokat, ahol egyszere több játékos lép be a virtuális világba, illetve nagy népszerűségnek örvendenek azon verseny programjaink is, melyek a virtuális térben zajlanak. A nagyképernyős megjelenítéssel a passzív résztvevők számára is szórakozást kínál.